dilluns, 13 de març del 2017


Declara davant el jutge el youtuber que va oferir galetes amb pasta de dents a un indigent

El sensesostre i l'Ajuntament de Barcelona van denunciar penalment el youtuber, que té més d'un milió de seguidors a la popular xarxa social de vídeos.El youtuber "Reset"

Imatge del youtuber "Reset"
El youtuber de 19 anys que va gravar un vídeo de com donava galetes amb pasta de dents a un sensesostre declara aquest matí davant del jutge de Barcelona. Hi ha arribat sol i l'han acompanyat a la sala on hi havia el jutge. A l'entrada a la Ciutat de la Justícia, el jove ha evitat fer cap declaració i s'ha tapat la cara amb un telèfon mòbil.
Tant l'indigent com l'Ajuntament de Barcelona van denunciar penalment el youtuber, amb més d'un milió de seguidors a la popular xarxa social de vídeos. Els fets van passar fa dos mesos al barri de la Marina de Port. El jutge l'ha citat a instàncies de la fiscalia de delictes d'odi i discriminació.
El jove va penjar un vídeo on s'humiliava el sensesostre. Li oferia 20 euros a canvi que es mengés unes galetes farcides amb pasta de dents. A més, l'investigat feia el comentari que li aniria bé per a la seva neteja personal, tenint en compte que viu al carrer i no té possibilitats de rentar-se les dents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada