dimecres, 26 d’abril del 2017

BARCELONA

Jordi Pujol Ferrusola passarà la nit a la presó de Brians 1

Després de ser empresonat aquest dimarts, Pujol Ferrusola ha estat present en els escorcolls que s'han fet al llarg del dimecres

Jordi Pujol Ferrusola, el fill gran de l'expresident de la Generalitat, passarà la nit d'aquest dimecres al centre penitenciari de Brians 1. Després de ser empresonat aquest dimarts, Pujol Ferrusola ha estat present en els escorcolls que s'han fet al llarg del dimecres. 
A Pujol Ferrusola se l'ha vist sortir en un cotxe policial de l'aparcament del seu despatx, des d'on ha estat traslladat a la comissaria de la Verneda.
Aquest dijous al matí el fill de l'expresident de la Generalitat serà traslladat, altre cop, a Soto del Real.
Registre a domicilis i despatxos dels Pujol
Agents de la Policia Nacional han registrat aquest dimecres diverses habitatges i despatxos de la família Pujol. Els registres han començat al matí a la casa de l'expresident Jordi Pujol, a la ronda del General Mitre de Barcelona. Es tracta d'un registre ordenat pel jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata, que porta les investigacions sobre el patrimoni familiar i en què busquen documentació relativa al seu fill gran.
La Policia també està registrant des de les 12 l'habitatge familiar que l'expresident té a Queralbs, al Ripollès. A banda d'aquests dos domicilis, també s'estan escorcollant els despatxos de l'expresident català i del seu fill, Jordi Pujol Ferrusola, i l'habitatge d'aquest. Pujol Ferrusola ha estat traslladat al complex policial de la Verneda. D'allà, se'l traslladarà a una presó catalana encara per determinar, on passarà la nit. Probablement aquest dijous el portaran a Soto del Real.

Els agents, membres de la UDEF, han entrat a casa de l'expresident l'endemà que De la Mata en decretés presó incondicional de Jordi Pujol Ferrusola, per l'evasió d'un "mínim" de 30 milions d'euros des que es va començar a investigar la família el 2012. Pujol Ferrusola l'han portat a Barcelona i ha estat present en els escorcolls que s'estan fent.
♦ 18 d'abril - El jutge acusa el fill gran de l'expresident Pujol d'amagar milions d'euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada